Šaltinis Tave Sutinka Ten Kur Tu Sutinki Šaltinį.

Šaltinis tave sutinka ten kur tu sutinki šaltinį.

 

Kai sulygiuoji savo matymą ir būseną su šaltiniu/tiesa/vienybe/kūrėju – materijos, aplinkybių ir svetimumo iliuzijos išnyksta.

 

Lieka tik meilė ir palaima, kuri apima viską ir todėl viskas harmoninga.

 

Visa manifestacija tai Dieviškos savivokos palaima ir meilė.

 

Kai esi šioje būsenoje – tau nerūpi joks pritarimo siekis, kuris įprastai praryja tiek daug mūsų brangaus gyvenimo tyrumo.

 

Nustok ginti sąlygotą protą ir įgalink pradinuko protą, kuris grąžina į širdies išmintį, jog viskas yra viena, šaltinis yra vienas, visa kita tik iliuzija kurią sumaišėme su tikrove ir dėl to kenčiame.

 

Pritarimo siekis – tai siekis kompensuoti įsivaizduojamą šaltinio trūkumą.

 

Tačiau tu esi beribis šaltinis ir tu gali tai patirti tiesiogiai per valingą pasidavimą arba nuoširdžią savityrą.

 

Tu jau tai darai skaitant šį tekstą, kurį pats sau susikūrei kaip šaltinis, kuris esi. Juk tai tavo patyrimas – niekas kitas už tave to nepatiria.

 

Žmonės inertiškai siekia apginti bei patvirtinti savo izoliuoto savęs pojūčio iliuziją. Tai taip giliai įsišaknyje mūsų civilizacijoje, jog šis siekis yra tenkinamas netgi didžiojoje daugumoje „dvasingumo” bendruomenių.

 

Ir taip pat didžiąja dalimi tai nekaltas abejingumas, kaltumo apskritai nėra. Tai tik sapnas ir iššūkis jame pilnai nubusti.

 

Dabar budimo laikas, tai tavo žadintuvas, tai tavo laisvė matyti tiesą ir mylėti besąlygiškai.

 

Aš pasireiškiu šiame pasaulio sapne dėl to, kad parodyti, jog mes iš tikrųjų esame vienas ir kad mes iš tiesų vieni kitiems rūpime pačiame giliausiame lygmenyje.

 

Už tai begalinis dėkingumas visiems šviesos nešėjams ir ypatingai savo bendražygiams John Markovich, Stav Davis, Avigail Becher, Eden Edry, Ofir Kendler prie kurių sinchronizuotai prisijungiau, kuomet pilnai pasileidau į nežinomybės bedugnę, tačiau su pasitikėjimu ir jauduliu širdyje.

 

Keliaujant kartu meilė, išmintis ir džiaugsmas skleidžiasi kosmiškai eksponentiniais mastais. Tai tikros vienybės galia.

 

Tad mes visi kartu atveriame Dangišką bendruomenę, mokyklą, šventę, tylos erdvę ir visą naują pasaulio tikrovę.

 

Daugiau apie tai dar atsiskleis, tačiau kol kas kviečiu naudotis vartais, kuriuos esu dabar atvėręs:

 

Naujas webinaras – https://www.budimokanalas.lt/sugrizimas-i-pradine-busena/

Savaitgalio atsiskyrimas/intensyvas – https://www.budimokanalas.lt/savaitgalio-intensyvas-besalygines-tiesos-integracija/

Individuali konsultacija – https://www.budimokanalas.lt/#konsultacijos

Individuali 3mėn kelionė – https://www.budimokanalas.lt/individuali-12-savaiciu-internetine-kelione-isskirtine-galimybe/

 

Jei jautiesi pasiruošęs(-usi) – aš tave lydėsiu visą kelią, atiduosiu visą širdį, visą šviesą, kuri tave suderbins iš pamatų, kad išties pabustum naujam tikram gyvenimui, kurio tavo širdis visados ilgėjosi. <3

 

Širdingiausias ačiū tau, už tai, kad esi ir kad iškvietei šią žinutę. 🙂

Kiti Įrašai

Prasmė, Kuri Slypi Beprasmybėje.

Niekas neturi prasmės. Tačiau tame slypi prasmė tyram buvimui atrasti save, O savasties atradime slypi prasmė beribei prasmės kūrybai, Kuri yra iliuzinis patyrimas. Pagrinde yra tik beprasmis ir todėl tuo pačiu beribis potencialas iliuzinei kūrybai/patirčiai, Tačiau šioje iliuzinėje kūryboje/patirtyje, tik

Skaityti

Mano Amžinoji Liepsna

Be galo didelis ačiū. Yra tik vienas. Tad viskas be ribų ir viskas šventa. Tu visada esi besąlygiškai mylimas(-a). Tu visada esi laisvas(-a). Tu visada esi absoliutus(-i) ir per kūrybą visada gali leisti daugiau. Niekada nebus nei per daug, nei

Skaityti

Apie Save ir Dievo Valią

Jei manęs paklaustum kur aš gyvenu, atsakyčiau – Dievo rankose. Jei manęs paklaustum koks mano darbas, atsakyčiau – Dievo valia. Jei manęs paklaustum kas aš esu, atsakyčiau – viskas yra Dievas ir Dievo valia. Tačiau yra begalės laipsnių to Dievo/savęs

Skaityti